søndag 10. mai 2015

She got shorts denial at school - shorts could distract teachers. WHAT ?? : )-  For en tid tilbake siden kunne  nettsiden Minmote.no,  skrive en sak om en av mine blant favoritt-toppbloggere, Kristine Ullebø. Hun står bak bloggen "Krisssy"  : )  I nyhetssaken  forteller Ullebø at hun rett og slett fikk shorts-nekt på sin egen skole.

-  Hele grunnen for shorts-nekten var så enkelt som at,  skolen mente at shortsene bloggeren går med på skolen, kunne distrahere lærerne på skolen . Hva i all verden er det for noe???   Dere leser hele den spesielle saken,  "Toppblogger fikk shorts-nekt på skolen" .


    • -  Skolens Rektor sier følgende til en avis,  " Det må skiljes mellom party og skule".  Du leser mer av rektorens sin versjon herher

-  Skolen mente også at Kristine  er en rollemodell  og dermed måtte stå frem som en god forbilder og kle oss mer anstendig.Min korte mening. Det er helt absurd å behandle sine elever på den på måten!

-  Elevene må da få gå i det de måtte gå med av klær på skolen. Eller?  Ikke at de skal gå naken på skolen,, men de skal få lov å gå med det de vil.Når en tenker litt, så får en nesten til å tro at lærene på skolen må være noen jævla griser. Herregud, blir syk provosert!


TIDLIGERE KOMMENTAR FRA EN AV MINE LESER:  Er dere enig i det hun skriver?:
  • Kommentar:  Synes det virkelig er på sin plass!! Hun har helt klart et forvrengt bilde av hvordan en jente burde se ut!! Ikke ser det sunt ut og heller ikke et godt forbilde for unge jenter!! For å gå i så små klær som mulig viser jo bare at denne jenta ikke har det bra med seg selv!! Galskap. Bra noen setter ned foten. For noen synes at dette er kult. Men vent til du har bikket 20 år. Da forstår du at dette bare er latterlig og dumt!!


 

SI GJERNE DERES MENING!  : )

 Du ser flere innlegg her!
(Foto/Kristine Ullebø)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar