torsdag 7. mai 2015

Schoolchildren so little tired out - school contacted "Uncle Police" - idiocy, or what? Have Your Say! :)Lærerne og rektor  ved en videregående skole  i Telemark, tenkte ikke særlig helt klart eller langt på en vanlig skoledag. De tok rett og slett kontakt med selve "Onkel politi", bare fordi at skoleelevene deres så litt trøtte ut på en vanlig skole-dag. Dere leser om hele saken  herher   og  herher!  Si gjerne deres mening.

Det er jo veldig mange grunner for at personer er og ser litt trøtt ut, fra tid til annen. Noen har sovet for lite. Noen har Noen kan ha en sykdom. Noen kan ha slått hodet på en måte. Noen kan ikke spist noe særlig. Noen kan ha gjort som skolen selv mente, røyka eller narkotika.  Osv osv...

Med all RESPEKT, det er veldig bra at skolen tar tak i rusproblematikken, og andre problemer. Men det må gjøres på rett måtte! Men å gjøre det på den måten som de her gjorde, mener jeg som mange veldig mange andre, ikke er helt den riktige måten.  Det finnes som sagt mange andre måter de kunne ha gjort det hele på.

Ellers så mener jeg følgende:  Det er helt bak mål av rektor og skolen å gjøre det på den måten! Rektor og lærerne må selv kanskje ha vært ruset? Skulle tro det. Nei vet du ka, en unskyldning bør rektor virkelig kunne gi elevene! Så rusa er vel ikke rektor.Eller?

Er det virkelig riktig av en skole å ta kontakt med Onkel politi, bare fordi elvene ser litt trøtte ut? Burde ikke skolen først ha konfrontert elevene og deres foreldre om saken først?

Burde ikke politiet ha selv tenkt litt da de ble ringt opp av skolen, hvor de blant annet kunne bedt skolen informert oig konfrotenert elevene og forledrene, før de tok kotakt med politiet?

Elevene som ble beskyldt for å ha brukt narkotika, og som ble avhørt av "Onkel politi". Krever nå en unnskyldning av rektoren selv.  JA de har helt klart krav på en en skikkelig unskyldning!  Det skule virkelig mangle.  Du ser flere innlegg her!
(Foto/Varden.no/Politi)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar