søndag 28. juni 2015

FINALLY ultrasound of the testicles. Has been in the hospital:)Jeg har i dag vært ute på farten i byen siden klokka ar 07.30.  Blant annet har jeg vært på min sykehusundersøkelse som jeg fortalte til dere at jeg skulle på i dag.. Først var jeg på en time for ultralyd i den ene sykehuset.  Så var jeg på  urologisk poliklinikk på den andre sykehuset.

I  veldig lang tid så har jeg hat en slags klump/kull i den ene testikkelen min. Også litt verking og små smerter itilleg.  Jeg fryktet rett og slett det verste. Mange tanker, bekymringer, spørsmål, følelser, ect. Jeg har også bl.a diagnosen,  PTSD og angst .Jeg valgte så til slutt å få min fastlege til å sjekke meg i underlivet. Først 1

gang,  2 gang, så en 3 gang. I alle gangene kom min fastlege  med ulike forklaringen om ka klumpen/kullen kunne være, men  at det ikke kunne være noe farlig, slik legen selv kunne se og kjenne av testikkelen. Men jeg som sliter med blant annet angst, klarte ikke å gi meg før legen til

slutt bestemte at jeg måtte henvises for nærmere undersøkelse av den ene testikkelen. Og også den andre med det samme, for å være sikre. Det hjelper jo ingenting med all bekymring, angst, ect. Det må bare undersøkes først.. Så er det ikke annet gjøre enn det som er viktg for oss alle

å gjøre, i sike situasjoner.   Vi må alle gjøre følgende:  "Kast alle bekymringer på ham, for  han har omsorg for deg" Pet. 5, 7:  AMEN! 
 


Begge av de som undersøkte meg i  begge sykehusene,  var veldige hyggelige og flinke folk.  Men de begge pratet litt fort for meg, der de forklarte meg om ka kulen/klumpen i den ene tesikkelen var for noe. Men det gjør ikke noe. Det viktigste var at det IKKE var noe farlig.

Og det var det jo IKKE!  Det kunne begge de som undersøkte i begge sykehusene forsikre meg om.  Og det er jeg veldig glad for   : ) 

 

 

-  Som dere ser av bildet  over  tok jeg med meg litt lunsj hjemmefra. Kjøpte meg Nutriellet. Og kjøpte gårsdaens Vg, siden jeg ikke fikk kjøpt den i går, og det var mye bra i gårsdagens avis. Det ble en lang dag på meg for sykehusundersøkelse. Etter jeg var ferdig så ar jeg mange andre avtaler.

  

-  Sjekk gjerne ut anbefalte blogginnlegg VÆRE MED PÅ BLOGGTREFF?
  Flere innlegg her! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar